Formare
>
Coach pentru campioni

Coach pentru
Campioni

Care este următorul pas în dezvoltarea ta?

Coach pentru Campioni este un program premium de formare în coaching individual. Pentru cei ce doresc să își construiască o carieră în coaching sau să folosească coachingul în activitatea lor actuală.

Ce include?

Programul include 360 de ore de formare. 64 de ore de workshop-uri, în sală sau online, pentru a fi accesibil de oriunde. 120 de practică, sub formă de sesiuni supervizate și peer coaching necesare acreditării. 6 sesiuni de mentorat.

De asemenea, îți oferim acces la evenimente de coaching. Devii parte dintr-o comunitate de coachi cu care să împartașești experiente și să generezi proiecte comune.

De ce CoachingPartners?

CoachingPartners este principala școală de coaching din România, recunoscută prin dublă acreditare ANC și ICF.6 formatori cu caractere, viziuni și experiențe diferite, pentru a-ți oferi o cât mai amplă viziune asupra coachingului.

Singura scoală de coaching care implică cursanții în proiecte cu clienți reali.

'Am învățat enorm despre motivațiile oamenilor și modalități originale de a găsi soluții la provocări. Termin programul cu un set de skilluri care mă fac un coechipier, un lider și un om mai bun'

Teodor Dovleac