x
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Cine sunt eu?

Inca de la inceputul existentei oamenii au fost preocupati de a descoperi si cunoaste adevarul despre univers si despre ei insisi.

Daca in privinta cunoasterii adevarului despre univers oamenii au facut progrese remarcabile prin intermediul stiintei si tehnologiei, nu acelasi lucru se poate spune despre progresul in privinta cunoasterii de sine. 

In ciuda cercetarilor si descoperirilor din domeniile psihologiei si al neurostiintelor, mai ales in ultimii 50 de ani, oamenii au inca multe de explorat in ceea ce priveste cunoasterea de sine. Acest workshop a fost creat tocmai pentru a oferi contextul, instrumente si structura pentru a explora in profunzime raspunsul la intrebarea “ CINE SUNT?”.

De ce tocmai la aceasta intrebare?

Din perspectiva piramidei constientizarii, nivelele de acces la constientizare arata astfel:

Relatia dintre elementele piramidei are loc dupa urmatoarea regula: nivelele superioare determina/cauzeaza nivelele inferioare.

Dupa cum puteti observa, nivelul cel mai de sus al constiintei se refera la identitatea persoanei, adica la raspunsul la intrebarea “ CINE SUNT?” .

Rezulta ca, odata acest raspuns gasit, celelalte nivele vor fi determinate in mod “automat”, in concordanta cu raspunsul la aceasta intrebare. Inclusiv manifestarile noastre in lumea fizica vor deveni reale, ca o consecinta naturala, fireasca la raspunsul in cauza.In plus, orice explorare umana a adevarului se face pe baza unui sistem formal, in cadrul caruia elementele determinante sunt definitiile/axiomele, altfel spus “adevarurile” care nu au nevoie de demonstratie/argumentare.Iar definitiile din cadrul unui sistem formal au doua componente:Genul proxim (ceea ce au in comun elementele sistemului) Diferenta specifica (ceea ce au diferit elementele sistemului.

In cadrul workshop-ului “ CINE SUNT?” veti avea oportunitatea de a explora si descoperi atat genul proxim (ceea ce avem in comun ca oameni) cat si diferenta specifica (ceea ce va diferentiaza pe fiecare din voi de alti oameni).

Altfel spus cine sunteti voi si care este rolul/misiunea voastra in aceasta viata. Daca in mod obisnuit explorarea si descoperirea se face prin intermediului sistemului formal numit “limba vorbita”, diferenta in acest workshop UNIC o face abordarea bi-directionala, folosind doua sisteme formale: limbajul vorbit si muzica.De ce si muzica? Pentru ca resorturile carora se vor adresa instrumentele si abordarile din cadrul workshop-ului vor fi atat ratiunea (prin intermediul limbii vorbite) cat si simtirea (prin intermediul muzicii).

Pentru ca din ce in ce mai multi specialisti din domeniul explorarii fiintei umane afirma ca ratiunea este partea cea mai slaba a mintii, simtirea asigurand un acces instantaneu/sincron/complet la adevar (spre deosebire de ratiune care asigura un acces secvential/asincron/incomplet la adevar)

Insotitori va vor fi Costel Coravu, Consciousness Coach, autor a doua carti in domeniile dezvoltarii personale si al spiritualitatii, cu o experienta de peste 12 ani si de 3000 de ore de lucru cu persoane si grupuri si Nicolae Dumitru, pianist profesionist, realizator de programe de cultura muzicala clasica si de evenimente de leadership prin muzica (Leadership Concert 2013 - 2015), invitat sa sustina traininguri in companii pe aceasta tema.

Workshop-ul se va derula in patru sambete consecutive, intre orele 9:00 – 13:00, incepand cu 18.09.2021, online, prin intermediul platformei Zoom.

Daca aveti intrebari, trimiteti-le pe adresa costel.coravu@coachingpartners.ro
Pentru inscriere accesati acest link.

Va asteptam.