BLOG
>
Interviuri

De ce coaching?

I-am întrebat pe absolvenții programului Coach pentru Campioni.

8 ani și 28 de grupe de Coach pentru Campioni ne-au pus față în față cu o multitudine de experiențe diferite.

Coachingul este un proces foarte personal; lucrează cu dorințele, valorile, temerile oamenilor și echipelor. Chiar și un program de formare în coaching este, în primul rând, un proces de descoperire personală a viitorului coach.

De aceea, pentru cel mai bun răspuns la întrebarea ‘de ce coaching’ am adunat într-un singur loc motivațiile cursanților și absolvenților noștri.

Coachingul este despre a te îmbunătăți continuu. În comunitatea Coaching Partners asta facem. Învățăm unii de la alții, suntem împreună.

Fabiola Nica, Continuous Improvement Manager

Am avut șansa să cunosc o mulțime de oameni diferiți, care mi-au demonstrat totuși cât de asemănători suntem la bază. Cu toții avem frici, nesiguranțe și încercăm să lucrăm cu ele, să devenim mai buni în a le depăși, în fiecare zi.

Elena Trîncă, Fitness Instructor

Când am venit la Coaching Partners nu știam la ce să mă aștept. Dar am învățat că pot mai mult; că toate răspunsurile la întrebările sau nesigurantele mele sunt în mine, în fiecare dintre noi.

Andreea Butaru, Digital Product Manager

Am ales coachingul pentru că îmi doresc o reorientare profesională mai specifică. Îmi plac oamenii, să lucrez în mijlocul lor, vreau să am privilegiul de a alege flexibilitatea și autonomia profesională. Și mai vreau work-life balance real pentru familia mea.

Lorena Chiriac, HR Specialist

Cred că suntem cu toții împreună în această minunată experiență numita viață și că ne putem activa unii altora forța interioară. Alături de Coaching Partners simt că îmi descopăr și eu puterea de a face lucruri pe care altă dată le-aș fi crezut imposibile.

Viorica Teca, Application Management Lead

Ca participant în programul de formare, am simțit pentru prima dată ce înseamnă să faci ce-ți place, cum este să aparții unei comunități cu aceeași misiune și valori comune. Am convingerea că, alături de Coaching Partners, sunt în călătoria spre cea mai bună versiune a mea.

Ada Ditrich, Director Financiar

Viața mea s-a schimbat, multele conștientizări și noile perspective mi-au dat acces la un nou nivel de stare de bine, de acceptare și integrare a realității, de libertate de expresie, de încredere în sine și în capacitatea de manifestare a unor noi competențe, actualizate și în acord cu cine sunt cu adevărat.

Cristina Elena Neagu, Psihoterapeut

Dorința de cunoaștere, dezvoltare personală și de a învăța cum să facilitez performanța m-au adus la Coaching Partners, o comunitate în care simt că învăț continuu.

Sabin Cernea, Antreprenor

Coachingul adresează direct problemele și nevoile oamenilor. În coaching, omul este el însuși soluția la provocările lui.

Stefan Dragan, Software Developer

Cursul mi-a adus claritate în privința traseului me profesional, descoperindu-mi vocația. Viața devine un proces de învățare, autocunoaștere și creștere continuă, declanșată de acest curs.

Ionut Iliuta, Vendor Master Data Maintenance Specialist

Programul Coach pentru Campioni a fost o experiență neașteptată. În primul rând, pentru că am descoperit foarte multe lucruri despre mine și nu venisem cu acest gând. Am descoperit colegi cu care am foarte multe în comun. Și am descoperit mentori care ne-au spus cu toată lejeritatea ‘când aveți nevoie de noi, suntem la un telefon distanță.

Cătălina Trăilă, Tax & Legal HR Business Advisor

În practica mea ca specialist în zona de training, am avut oportunitatea să concep programe menite să crească competențe. Însă, de fiecare dată mă întrebam ‘cum pot să îi susțin în a dezvolta noi modele de gândire și de comportament, astfel încât beneficiile să fie pe termen lung?'.

Programul coach pentru Campioni a răspuns întrebărilor mele. A reprezentat fundația unui proces care aduce în prim plan conștientizarea, explorarea și acțiunea pentru că, în final, să fie într-adevăr un proces de transformare. 

Programul mi-a oferit un echilibru între conținut valoros, livrat de specialiști cu experiență, oportunități reale de practică și un sentiment de apartenență la o comunitate, o rețea de suport. Ești susținut în a antrena și a dezvolta abilități de coaching, ai oportunitatea să îți crești nivelul de conștientizare și pleci cu un set valoros de metode, tehnici și instrumente cu aplicabilitate imediată în viața reală.

Daniela Căluian, Training & Development Specialist

Coaching Partners mi-a arătat cum, dar mai ales de ce e importantă zicala ‘mâinile care fac sunt mai sfinte decât gura care se roagă.

Ionut Baban, Team Leader Infrastructure Delivery 

Prin coaching am descoperit puterea de a apăsa pedala de accelerație fără limită, fără teamă, având o direcție clară în atingerea obiectivului propus, oricât de provocator ar fi.

Alina Ion, Coordonator Proiecte Fonduri Europene

Prin coaching am început să străbat cel mai interesant drum: cel al cunoașterii de sine, al curajului de a schimba și al asumării. Această călătorie, plină de provocări și revelații, a început datorită echipei Coaching Partners, datorită dăruirii, diversității și dinamismului acestora.

Paula Rusu, HR Manager

Am învățat enorm despre motivațiile oamenilor și modalități originale de a găsi soluții la provocări. Am terminat programul cu un set de skilluiri care mă fac un coechipier și un om mai bun.

Teodor Dovleac, L&D Consultant

Este una din cele mai bune decizii pe care le puteam lua, cu impact major atât în viața personală, cât și profesională. Programul a fost un real succes datorită pasiunii și profesionalismului formatorilor.

Teodora Pusztai, HR Business Partner

Am ales coachingul pentru dezvoltarea mea personală. La Coaching Partners am găsit un program care îmbină excelent tehnica, practica și cunoașterea de sine.

Adrian Smaranda, Area Training Manager

Vrei să descoperi și tu coachingul?
Îți oferim o sesiune demonstrativă cadou.