BLOG
>
Interviuri

Cum a fost la Weekendul de Coaching?

Citește impresiile participanților.

Weekendul de Coaching este un eveniment anual dedicat Comunității Coaching Partners. Timp de 3 zile, noi, cursanți, coachi și mentori, ne întâlnim pentru a împărtăși experiențe din practică, a învăța împreună și a dezvolta proiecte comune.

Cea de-a V-a ediție a Weekendului de Coaching, desfășurată între 22-24 Iulie la Covasna, a fost cea mai mare de până acum.

Ești curios cum a fost? Îți lăsăm aici impresiile participanților

Sunt recunoscător pentru șansa de a fi parte dintr-o comunitate excepțională. O mare oportunitate de conectare și învățare, o energie creatoare care contribuie la dezvoltarea fiecăruia și a tuturor. Continuitatea și extinderea comunității de coaching ne dă șansa de a extinde impactul pozitiv în societate. Până la urmă, asta este menirea noastră!

Dan Berinde, PCC și Managing Partner, Coaching Partners.

Înainte de a fi coachi, suntem oameni. Deci, suntem un cumul de emoții care nu au întârziat să apară la Weekendul de Coaching. Dincolo de învățare, conștientizare, prezență, curaj, "pălării", contribuție, am avut parte de tot ceea ce înseamnă relații umane de calitate. Despre asta este comunitatea noastră!

Corina Neagu, HR Specialist

Weekendul de coaching este de fiecare dată un prilej de învățare reală, de explorare și dezvoltare prin prezență și conectare. Toate acestea îmi oferă încredere și energie, curaj și bucurie. Mulțumesc comunității Coaching Partners pentru o experiență minunată!

Virginia Alexe, Profesor și Director de Școală

Weekendul de Coaching este de fiecare dată un cadru excelent pentru evoluție. Aici, toți împărtășim atât realizările, cât și provocările pe care le întâmpinăm în fiecare proiect. Mă bucur că am  oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate puternică.

Alina Ion, Coach

A fost #weekenddecoaching alături de minunata comunitate Coaching Partners. A fost despre oameni și comunitate, emoție și conectare, relaxare și învățare. Sunt recunoscătoare pentru fiecare minut și secundă, pentru fiecare emoție și informație, pentru fiecare #pestisorideapreciere. Un weekend alături de prieteni, familie și natură, de la care am plecat cu inima încărcată de emoție și apreciere! Mulțumesc!

Ioana Baconi, Manager Transformare Organizatională

După ediția a V-a a Weekendului de Coaching, primul la care am participat și eu, abia îl aștept pe următorul. Au fost 2 zile alături de oameni implicați, curioși, deschiși să împărtășească experiențe, dornici de creștere și avizi după informații noi într-ale coachingului. Bonus: prieteni noi și relații interumane de calitate!

Alexandra Peligrad, CEO Smartree Romania

Anul acesta am participat pentru prima oară la #weekenduldecoaching. A fost prima experiență de genul acesta și recunosc că a ridicat mult standardul.
Cred cu tărie că fiecare dintre noi avem nevoie de un spațiu sigur, lipsit de judecată, în care să ne simțim văzuți și apreciați, dar mai ales în care să ne simțim în siguranță să împărtășim deschis toate ideile pe care le avem și mai ales să experimentăm cu orice proiect am avea în minte. Exact acesta este spațiul pe care l-am observat în comunitatea Coaching Partners și a fost impresionant!
M-am întors acasă cu prieteni noi, informații interesante, cu un boost de energie pentru toate proiectele pe care le pun la cale. Dar, cel mai important, m-am întors ca membră a acestei comunități frumoase!
Mă bucur că am avut ocazia să particip la această experiență, sunt recunoscătoare pentru primirea deschisă pe care am simțit-o (chiar dacă nu am fost colegi în cadrul școlii) și abia aștept următorul #weekenddecoaching.

Ada Chindea, Coach transformational

Ți-am trezit curiozitatea? Vrei să devii și tu parte a Comunității Coaching Partners și să fii alături de noi la următorul Weekend de Coaching?

Află mai multe detalii despre programele noastre de formare aici.